My Site
Instagram Twitter Tumblr
Selenophile 🌘

Purple symbolizes a person's self confidence and the miracle of life.

HOME OWNER FRIENDS STUFFS FOLLOW DBOARD NEWER OLDER

@Bymmsuraya Review
Tuesday, March 15, 2016 - Permalink - 0 Comments


Assalamualaikum & Hi !

Lama betul tak update blog . Hihi. Harini aku nak buat review sikit pasal produk yang aku jual dalam ig aku sendiri . Korang boleh search dekat instagram @bymmsuraya . Semua produk yang aku jual adalah Natural SkinCare product so toksah risau lah pasal kandungan mercury semua tu . Okay ? *Kenyit mata* 

Jom kita mula dengan dua produk utama @bymmsuraya.

1. KDOLL BEAUTY 🌸

Aku dah pernah buat review pasal KDOLL BEAUTY ni , korang boleh click REVIEW KDOLL BEAUTY  . Makin hari makin banyak order untuk product ni sebabnya produk ni memang menjaminkan keberkesanan if korang konsisten guna Kdoll Beauty ni . Kdoll beauty memang telah diluluskan oleh KKM dan memang takdak MERCURY dalam product ni . Semuanya adalah bahan bahan natural . Ingredient kdoll semua aku dah tempek dekat Review Kdoll Beauty

Ni aku nak share Testimony yang memang letups kebabom . Hihi *kenyit mata*






RM 70 SM \ RM 80 SS
-include postage-

2. LAVAMUD VOLCANIC CLAY 🌸


Korang pernah dengar pasal LAVAMUD ni ? Haa lavamud ni penyelesaian tulen dan semulajadi mengandungi tanah liat gunung berapi bernilai untuk penyahtoksik ! Bukan tu je tau , Lavamud ni pun berfungsi untuk mengetatkan tisu yang longgar , mengurangkan selulit dan mengurangkan lemak ! 

Okay , LAVAMUD ni bukan produk ajaib menguruskan badan . Lavamud ni tak terus memberi kesan untuk sekali penggunaan tetapi pelansingan berlaku secara beransur ansur . Dan pengguna lavamud ni perlulah konsisten tau baru dapat kesan :) 

Korang tengok gambar kat bawah ni :)






Okay dah tengok gambar ?  Sekarang ni aku nak bagi info pasal penggunaan lavamud pula ! Yeay :)



1.Satu kotak lavamud mengandungi 500g kiranya cukup untuk 10 hari . 3 Kotak cukup untuk sebulan .


2. Dalam satu kotak Lavamud diberikan satu sudu dan satu pisau plastik .


3. Satu sudu 15 g , letak serbuk volcanic clay secukup yang korang nak .


4. Letakkan air suam yang secukupnya 


5. Kacau guna pisau yang diberi tadi sampai jadi macam ni 


6. Sapukan dengan menggunakan pisau yang ada dalam kotak lavamud tadi .


7. Selepas 20 minit , kupas . 

Yeay dah siap :) 

Sekarang kita tengok testimoni untuk LAVAMUD ni pulak ya ! Yeay *kenyit mata lagi sekali*









BERMINAT DENGAN LAVAMUD VOLCANIC CLAY ?

BERMINAT DENGAN KDOLL BEAUTY SKINCARE ?

Jom whatsapp 0167079629 / wechat : misuraya

VOLCANIC CLAY :

RM 42 SM / RM 45 SS  include postage 

KDOLL BEAUTY SKINCARE

RM70SM/RM80SS include postage










Labels: , , , , ,


0 Comment(s)


Writter



Welcome to my blog !

Sila tinggalkan jejak di Chatbox ya ! Click mana mana button 'mysite' untuk berkenalan okay ? :)
Taghboard


Credit

Template by Siti
Owner : Suraya